Aktuális Akcióink

Home / Termékek
A+ R A-
Termékek

A német Arte M széles választékát kínálja modern és magas minőségi kategóriába tartozó elemes bútoroknak, ülőgarnitúráknak és lakberendezési kiegészítőknek.

A mai trendnek megfelelően a designbútor egyre kelendőbb hazánkban is. Ön is felismerte már, hogy otthona nyugalma, szépsége menedéket nyújt a világ forgatagában. A designbútorok kifejezik ars poeticáját, lendületet és erőt adnak Önnek és családjának.

A német ArteM cég filozófiája „Valódi Otthonokat Teremtünk” ami a saját rezidencia modern érzését adja. A designbútorok egyedi anyaga, vonalvezetése, színe és mintázata, energiával tölti fel az otthonát.

A designbútor nem kerül többe, mint a hagyományos mégis alapanyaga jóval tartósabb és masszívabb, mint a szalagokon gyártottaké, valamint a bútortervező designer szellemi termékét, vagyis ötletének értékét is magába foglalja. Sok belső építész látogat el hozzánk, elviszi az általa kiválasztott berendezési tárgyak fényképét megbízójának és 3D-s tervezőprogramunk segítségével az üzletben, hozzáértő designerünkkel álmodják meg a nappali vagy hálószoba designját.

Válasszon alábbi kategóriáink közül!

Kategóriák

Nappali bútor

Nappali bútor

Ülőgarnitúrák, fotelek, szekrények, médiafalak, tv komódok, tv polcok, vitrinek...

Tovább...
Hálószoba bútor

Hálószoba bútor

ArteM Termékek: ágy, szekrény, tolóajtós szekrény, polc, kiegészítő kisbútor, komód, gardrób, tükör, fésülködőasztal, szőnyeg.

Tovább...
Étkező bútor

Étkező bútor

Ülőgarnitúrák, fotelek, szekrények, médiafalak, tv komódok, tv polcok, vitrinek...

Az étekező bútorok konkrét elemeit a Nappali bútor családokban találja!

Tovább...
Ülőgarnitúra, kanapé

Ülőgarnitúra, kanapé

A legmodernebb divatnak és trendeknek megfelő anyag ( textil, műbőr és valódi bőr ) és színválaszték, magas minőségű német gyártás - ezek az ülőbútorok hamar meghódítják majd az Ön és vendégei szívét.

Tovább...
Gyerekszoba bútor

Gyerekszoba bútor

Gyerekágy, polc, komód, kisasztal, íróasztal... gyakorlatilag minden bútor, amivel kialakíthatja a tökéletes gyerekszobát. Ez az "okos" baba és ifjúsági bútorcsalád nagyszerűen variálható, így könnyen alkalmazkodik a gyermek gyors fejlődéséből adódó igények változásaihoz. Szinte minden bútor kombinálható és sokféle extra kiegészítő rendelhető.

 

Tovább...
Szőnyeg

Szőnyeg

Kézzel szőtt, magas, dekoratív szőnyegek. Anyaguk 100% polyester, többféle színben. Méretek: 115x175cm, 150x200cm, 160x230cm, 190x290cm, 290x290cm.

Tovább...
Komód, tároló

Komód, tároló

Design Komód:  komód. Nappali, ebédlő és hálószoba bútoraink a különböző egyéni igények figyelembevételével készülnek. A magas minőség, a dekoratív megjelenés és a tökéletes funkcionalitás a jellemző e modellekre, melyek célja a hétköznapi tárgyaink kényelmes tárolása..

Tovább...
Fürdőszoba bútor

Fürdőszoba bútor

Modern, szép fürdőszoba bútor, rengeteg polc és tárolóhely, sokféle színben és méretben. Gurulós tárolók, szabadon függő nyitott és zárt polcok, tükrös faliszekrények stb...

Tovább...
Iroda bútor

Iroda bútor

Iroda bútor és kiegészítő kisbútor - komód, iróasztal, polc, tároló, irattároló. Munka közben sem kell lemondania az attraktív bútorokról, a tökéletes funkcionalitás is párosulhat szemet gyönyörködtető formával és kivitelezéssel.

Tovább...
Lámpák

Lámpák

Unod a hagyományos lámpákat, az ötlettelen világító testeket? Az ArteM, Normann Copenhagen és Lexon lámpákkal ez nem így lesz! Ezek a design lámpák nem csak fényt hoznak lakásodba – és közvetve életedbe – de stílust is adnak neki! Van közte kézzel összeszerelhető, több formában kivitelezhető, de van környezettudatos, napelemmel működő is.

Tovább...