Aktuális Akcióink

Home / Termékek / Nappali bútor / Media Home
A+ R A-

Media Home

Nappali bútor

A design bútor három fő ismérve

Forma és vonalvezetés – ergonómia és esztétika

Az ArteM cég fejlesztő designerei az ergonómiai kritériumot közelítik a megálmodott és leegyszerűsített formavilág felé. Ilyenek az alábbi látványterveken található enteriőrök.

Térigény és térkihasználás

Egy lakás méretével két probléma lehet – túl nagy vagy túl kicsi. A második problémával talán többször találkozhat a lakberendező, ám a túl nagy tér amely kihasználatlanságával bontja meg a hely harmoniáját szintén gondot okozhat. Ilyen esetekben a designbútor valódi megoldást kínál. Egyedi méretek és formák rendelhetőek az alábbi látványtervek alapján.

 

Minőségi anyagok és burkolatok

Egy design bútor nem csak kényelmi funkciókat lát el egy otthonban, hanem díszítője is annak. Tehát mondhatjuk, hogy egy használati műalkotás az, amin ülünk. A design bútor anyaga különleges, ha bőr akkor minőségi bőr, ha szövet akkor különleges szövet. Vannak olyan darabok is, amelyen a retro érzést és a régi korszakot idézi modern köntösbe öltöztetve. Számos olyan tervező van, aki szereti vegyíteni a stílusokat, így például egy design bútor alakjában lehet modern, de bevonatába régmúltat idéző vagy fordítva.

És még egy jó tanács!

Bármennyire bízunk is meg lakberendezőnkbe a konkrét design bútor vásárlásánál mindenképp legyünk jelen személyesen is.