Aktuális Akcióink

Home / Termékek / Ülőgarnitúra, kanapé
A+ R A-
Ülőgarnitúra, kanapé

A legmodernebb divatnak és trendeknek megfelő anyag ( textil, műbőr és valódi bőr ) és színválaszték, magas minőségű német gyártás - ezek az ülőbútorok hamar meghódítják majd az Ön és vendégei szívét.

Ülőgarnitúra, kanapé

Design Kanapé - műtárgy, amelyet a család minden tagja élvezhet

A design kanapé nevéből eredően egy tervező által alkotott, legtöbbször limitált példányban készült bútorkülönlegesség. Ahhoz, hogy ilyen darabot beszerezzen valaki, legtöbbször a határon túlra kell mennie, vagy olyan kiállításokat látogatni, amelyek nemzetközi bútor gyártók termékeit mutatták be.

Mivel a design kanapé nagyban meghatározza a nappali hangulatát, válasszunk olyan bőr illetve szövetet, ami nem nagyon kötött, mégpedig azért, mert könnyebb lesz egy semleges színhez, stílusban hozzáillő, de eltérő árnyalatú egyéb más bútorokat, illetve kiegészítőket venni. Ha viszont tényleg egyedi design kanapé az álmunk, akkor keressünk fel egy jó asztalost és kárpitost, majd készítessük el velük mindazt, amit megálmodtunk társalgónkba. Szinte minden igényt kielégítenek a moderntől egészen a retro benyomást keltő bútorig minden megtalálható az ArteM Törökbálinti bútorszalonjában. Ha profi szakemberünk segítségét kéri design kanapé kiválasztásakor, 3D-s látványtervező programunkkal több száz mintát tudunk bemutatni Önnek.